kingmowgli

Alla inlägg under juni 2014

Av Elisabet Jonsson - 25 juni 2014 22:41

Efter ridturen som gick bra träffade vi Bäckis som hade mockat hagen.

Av Elisabet Jonsson - 25 juni 2014 07:11

I dag är det redan Onsdag och halva veckan har gått. Det var min tur att släppa ut hästarna imorse . Det tar längre tid än vad man tror. Men nu är dom ute och jag är på väg till jobbet. Slutar redan 13.45 så speciellt synd om mig är det inte.

Av Elisabet Jonsson - 24 juni 2014 06:11

Alla bilder har jag tagit från Josefines blogg!

Lilleman eller Ponnyn som vi kallar honom. Vi har fortfarande inte gett honom något namn , vi hittar inget som passar honom.

Snälla, fina Calypto.

Av Elisabet Jonsson - 24 juni 2014 06:04

Kul när man går upp och det är städat och fint!

Av Elisabet Jonsson - 23 juni 2014 07:32

Jag har haft en mycket bra midsommarhelg ! Jag har knappt varit hemma och hundarna är så trötta att dom knappt orka röra på sig.

På Torsdagskvällen lämnade jag av Josefine på Arlanda . Josefine flög till Turkiet och ska vara där i nästan sex veckor. Härligt för Josefine och det behövde hon verkligen.

Innan vi åkte till Arlanda var deg dags för ridskolehästarna att få gå ut på ett efterlängtat sommarbete. När alla hästarna är ute avslutas vårens verksamhet med en fin och god grillkväll där även vi närmaste får vara med. En mycket trevlig kväll med god mat .

Midsommarafton började med att Camilla , jag och hundarna gick
Vår vanliga helg morgonpromenad. Efteråt fick hundarna vara i sadelkammaren medan Andreas och jag red.

En liten kortare ridtur blev det det Lilleman har varit lite öm i fötterna. Men en liten midsommar blomma fick dom i allafall i tränset.

Midsommar middagen firades hos Bäckis. Grillat kött med potatisgratäng goda såser . Middagen avslutades med en mycket god Jordgubbspaj. Tack för en trevlig kväll !!!!!

Jag fick en fin Midsommarpresent !

I Lördags var det dags för lite hoppning . Mathilda ledde lektionen. Det var roligt. Jag var inte med hela tiden pga Lillemans lite ömmande hovar.

I Söndags åt vi Tacos rester i stallet. Det fanns även tårta kvar som bi åt upp . En trevlig middag tillsammans igen !

Helgen avslutades ned att vi åkte och tittade på Sorundas midsommarstång. Den är inte så lätt att se på mina bilder. Men den är klädd med liljekonvaljblad. Vilket jobb dom har gjort och vad fin den är ??

Av Elisabet Jonsson - 19 juni 2014 06:49

I går fick jag ett sms från Anna som undrade var jag var ? Vi bestämde tid i stallet klockan två. Anna kom och inte bara det hon hade med sig en fikakorg. Hon hade bakat den godaste Morotskakan jag någonsin ätit ! Så GOOOD ! TACK ! Det blev en trevlig pratstund innan mitt ridläger började .

Av Elisabet Jonsson - 19 juni 2014 06:09

I morgon är det midsommarafton och för första gången på flera år ska jag inte jobba. Det känns skönt. Lite blommor från igår när hundarna och jag följde med Andreas till bänken . Andreas fortsatte sedan sin ridfärd.

Ovido - Quiz & Flashcards