Alla inlägg under december 2013
Jag bakade efter det här receptet förra helgen och den blev så god !
Leilas tips! Knepet att lyckas med sockerkakor är att vispa ägg och strösocker riktigt, riktigt luftigt. Man får aldrig vispa ner mjölet, då kan kakan lätt bli gummiaktig i konsistensen, utan mjölet ska försiktigt vändas ner i smeten. Den här saffranskakan är fantastiskt fin och saffransdoften är helt underbar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 |
29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|